L’aclamada Andrea Motis, aquest dissabte a l’Auditori Pau Casals

23/04/2021 - 16:00h

L’endemà de Sant Jordi el Temporada proposa una nova cita a l’equipament vendrellenc

Andrea Motis, cantant, trompetista, saxofonista i compositora, és una de les figures de jazz més aclamades del país, i figura en els cartells dels grans festivals  internacionals. En aquesta ocasió presentarà  el seu nou espectacle A Swingin’ Story, que coprotagonitzarà al capdavant del seu quintet amb el cantant Randy Greer. 

Andrea i Randy s’uneixen per presentar una proposta acurada on predominen els estàndards, els grans èxits del món del jazz i també temes propis. Per primera vegada en la seva trajectòria, presenta un format de duo masculí-femení, un programa de contrastos vocals dinàmics i sensibles.

Duo vocal

Amb Ella Fitzgerald i Louis Armstrong com a referència, i amb l’admiració cap a vocalistes com Mel Torné, Nat King Cole,  Johnny Hartman,  Frank Sinatra,  Joe Williams, etc., Andrea Motis sempre havia volgut portar a l’escenari una col·laboració en format duo vocal amb un artista de gran veu, i considera que Randy Greer és la millor opció, tant pel seu swing com per l’ús personal del llenguatge musical, autèntic i ple d’emoció. 

Les entrades estan numerades i tenen un cost de 20 € /15 € (amb descompte). Es poden comprar a través de www.temporada.cat o també de forma presencial a la recepció de l’EMMPAC, els divendres no festius, de 10 a 13h.

També et pot interessar

Comentaris