L’estil “Babershop” protagonitza els dos propers concerts al MUSiCVEU

22/04/2021 - 17:00h

Aquest diumenge el Berger Balaguer comptarà amb Les Fourchettes i el 9 de maig els The Hanfris Quartet

Aquest diumenge, 25 d’abril el Festival MUSiCVEU mostrarà Les Fourchettes en directe al Fòrum Berger, una estupenda formació que permetrà gaudir d’un espectacle diferent amb veus increïbles.

Les Fourchettes es van conèixer per casualitat quan formaven part de diferents cors i aviat van descobrir que juntes podien oferir un estil diferent en el panorama musical i van unir les seves veus. Han guanyat el premi al *millor quartet al concurs nacional de Barbershop SABS* on van saber demostrar que el ‘Babershop’,  no és un estil tan sols masculí.

Quatre veus femenines que oferiran l’espectacle A Capella!, en el que la veu és l’únic instrument i protagonista. Amb un repertori que fa homenatge als grups vocals femenins dels 50 i els 60 i que de ben segur captivarà a l’espectador des del primer moment.

Per altra banda el dia 9 de maig el festival comptarà amb el quartet The Hanfris Quartet tres vegades medalla d’or en el Campionat d’Espanya de Quartets Barbershop. Els quatre membres, que compten amb una llarga trajectòria en formacions d’expressió exclusivament vocal, ajunten les seves capacitats per a oferir un concert d’alta qualitat tècnica i interpretativa.

Les entrades estan disponibles per la seva compra al web www.musicveu.cat i a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer en horari de dijous a dissabte de 18h a 20h i els dies festius de 12-14h i de 18-20h, fins al mateix dia 30 minuts abans del concert.

També et pot interessar

Comentaris