La cantant i pianista Lucia Fumero presenta ‘Universo normal’ a Vilafranca

21/04/2021 - 19:45h

Una mirada a la cançó popular d’arreu del món molt connectada als seus orígens llatins a la sessió de dissabte de Jazz Club Vilafranca

Seguint amb la programació a l’Auditori del Vinseum, el Jazz Club Vilafranca presenta aquest dissabte un concert ple d’al·licients. Lucia Fumero proposa Universo normal, una mirada a la cançó popular d’arreu del món, molt connectada als seus orígens llatins, i acompanyada d’una formació de molta categoria.

La cantant i pianista barcelonina, que és posseïdora d’un bagatge tècnic adquirit tant en el món clàssic com en el jazz, s’expressa amb un ritme personal i impressionista alhora, dos conceptes que semblen oposats però que fan que les cançons flueixin, ballin i captivin sense esforç. El disc s’ha publicat la tardor passada i obre la nova col·lecció del segell català Seed Jazz que vol donar visibilitat a l’escena jove vinculada a aquest gènere.
Fumero s’acompanyarà de Martín Leiton, contrabaix i leona i Juan Rodríguez Berbín, bateria.

L’aforament està limitat a 82 localitats i l’entrada adquirida podrà actuar de justificant per al retorn al domicili més enllà de les 22h. L’ús de la mascareta serà obligatori i es mantindran les distàncies pel que fa als seients. Per poder enllestir tots els tràmits i començar el concert amb puntualitat, es demana que el públic arribi amb temps. La taquilla obrirà a 19.30 i es permetrà accedir a la sala a les 20h. La durada del concert serà de 70 minuts aproximadament. Les entrades es poden adquirir a vinseum.cat.

També et pot interessar

Comentaris