L’Àrea de Turisme del CCBP presenta 5 iniciatives per captar visitants

21/04/2021 - 15:00h

Les propostes volen servir per posar en valor l’interior de la comarca com a complement del turisme de la costa

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Penedès ha presentat 5 noves iniciatives per captar el turisme de proximitat al Baix Penedès i oferir un complement al turisme de costa.

Cada 15 dies es publicarà un fulletó amb 7 propostes turístiques vinculades als diferents municipis de la comarca. El primer exemplar va sortir per Setmana Santa i el divendres vinent sortirà el segon fulletó amb 7 noves propostes en 7 municipis del Baix Penedès. A partir d’aquestes propostes, el Consell Comarcal ha obert un perfil al Wikiloc on els visitants podran seguir les rutes proposades i geolocalitzades.

El tercer projecte, emmarcat amb el Consorci del Turisme del Penedès, consisteix en la creació d’una xarxa de miradors, amb espais on hi ha vistes destacables de la comarca. La ruta circular comptarà amb 5 o 6 punts on el visitant podrà contemplar diferents elements patrimonials o naturals.

Un altre projecte que s’estan polint els últims detalls des de l’àrea de Turisme, també lligat amb el Consorci Turístic del Penedès, és l’adequació i ubicació d’una xarxa de pàrquings d’autocaravanes creant una ruta dins de la comarca per captar aquest tipus de turisme. Els municipis que formaran la ruta són: Cunit, Albinyana, La Bisbal del Penedès, Banyeres, Sant Jaume dels Domenys i l’Arboç. Els espais s’adaptaran amb la instal·lació de punt d’aigua, punt de recollida d’aigües negres i un espai de pícnic.

Com a cinquena iniciativa, el Guillem Estadella, humorista de Cunit, farà una sèrie de vídeos per a les xarxes socials on presentarà de manera agradable i divertida diferents punts d’interès de la Comarca.

Les iniciatives s’han presentat en roda de premsa pel conseller comarcal de Turisme, Jaume Casañas, que ha remarcat el valor de l’interior del Baix Penedès com un complement turístic perfecte al turisme de costa, per la seva proximitat i els punts d’interès tant patrimonials, amb l’Arboç, com naturals com el Montmell.

Totes les propostes es podran consultar a la nova web de turisme Baix Penedès https://turismebaixpenedes.cat/.

També et pot interessar

Comentaris