Gran afluència de públic a l’àrea d’autocaravanes de Sant Sadurní

FOTO: AJUNTAMENT
16/04/2021 - 17:56h

Durant els dies de Setmana Santa, es calcula que han passat per l’espai un centenar de vehicles recreatius

Aquesta Setmana Santa hi ha hagut una alta ocupació en l’àrea pública d’autocaravanes de Sant Sadurní, que es va posar en marxa el juny del 2019 en el marc d’una acció conjunta impulsada pel Consorci de Promoció Turística del Penedès.

Si en general durant l’any hi sovintegen els usuaris, aquesta Setmana Santa ha crescut l’ús de la instal·lació. S’han ocupat totes les places durant diversos dies, i s’han pogut comptabilitzar prop de 100 vehicles recreatius que han fet parada a l’àrea al llarg de la setmana.

La zona compta amb unes 10 places amb els serveis essencials, com ara una font i un punt d’aigua i de recollida d’aigües grises i negres. L’àrea és d’ús lliure, i tot i que no es disposa de dades anuals, s’ha pogut detectar una consolidació positiva que ha anat augmentant any rere any.

La majoria d’usuaris provenen de Catalunya i de l’estat Espanyol, tot i que n’hi ha d’internacionals que venen de pas i aprofiten una àrea urbana com la de Sant Sadurní per tal de fer un descans i una visita pels encants de la vila.

Comentaris