La Camerata Penedès interpretarà ‘La Quarta de Mahler’ a l’Auditori

16/04/2021 - 16:00h

Interpretarà una versió reduïda per a ‘ensemble’ en un arranjament del compositor barceloní Tomàs Peire

Aquest diumenge a les 19h a l’Auditori Municipal la Camerata Penedès interpretarà la simfonia La Quarta de Mahler, peça composta per Gustav Mahler. Les entrades es poden comprar a través de la pàgina web espectacles.vilafranca.cat o a les taquilles del Teatre Cal Bolet, cada dijous, no festiu, de les 18 h fins a les 20 h i a les taquilles de l’Auditori una hora abans de l’inici de l’espectacle.

La simfonia que interpretarà la Camerata Penedès és una versió reduïda per a ensemble, i és el resultat d’un esforç per simplificar el gran món sonor del compositor austro-bohemi. La simfonia passa de manera gradual i programàticament de l’energia dels primers moviments a la calma del quart moviment amb la cançó La vida celestial, interpretada per la veu de la soprano argentina Mercedes Gancedo. L’arranjament de la simfonia és obra del compositor barceloní Tomàs Peire.

Formats en conservatoris

La Camerata Penedès és l’orquestra de cambra resident a l’Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès. Està constituïda per diferents joves formats en alguns dels conservatoris europeus més prestigiosos, com els de Salzburg, Colònia, Düsseldorf, Friburg o Basilea. Els seus membres són col·laboradors habituals de les principals orquestres del país, com l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu, l’Orquestra del Palau de les Arts, l’Orquestra de Cadaquès o Le Concert de Nations, liderada per Jordi Savall, entre d’altres.

També et pot interessar

Comentaris