La Camerata XXI presenta ‘Un concert de pel·lícula’ al Pau Casals

Avatar
16/04/2021 - 12:00h

La bella i la bèstia, Frozen, La, la, land o West Side Story transportaran el públic a racons màgics

Després de l’èxit del passat dissabte amb Quim Masferrer al Teatre Àngel Guimerà, que va exhaurir les entrades de les dues sessions, aquest dissabte inicia la nova programació abril-maig l’Auditori Pau Casals. L’Orquestra Camerata XXI Ciutat de Reus hi presentarà la música d’aventures que farà aixecar l’espectador de la cadira, la música romàntica que farà caure una llàgrima amagada, la música màgica dels contes d’animació que deixarà bocabadats grans i petits…

PUBLICITAT

I ho fa amb les bandes sonores que sempre hem volgut tornar a escoltar, amb la música de les pel·lícules d’animació més dolces i trepidants i, evidentment, amb la música que sempre ens fa somiar.

Melodies conegudes

Pirates del Carib, La bella i la bèstia, Nit al museu, Frozen, La, la, land, West Side Story, La llista de Schindler i moltes melodies més transportaran el públic als racons més màgics, als mons més insòlits i als llocs més bonics que mai no hauria pogut imaginar.

PUBLICITAT

Les entrades estan numerades i tenen un cost de 17€ /13€ (amb descompte). Es poden comprar a través de www.temporada.cat o també de forma presencial a la recepció de l’EMMPAC, els divendres no festius, de 10 a 13h.

També et pot interessar

Comentaris