Es marcaran les zones d’aparcament al polígon de Sant Pere Molanta

15/04/2021 - 10:22h

Aquesta setmana s’inicien els treballs de senyalització horitzontal a Olèrdola per millorar la seguretat, la mobilitat i la circulació

A partir d’aquest dijous l’Ajuntament d’Olèrdola inicia una ambiciosa actuació de millora en l’espai públic del municipi. Es tracta d’un programa d’inversions per senyalitzar el conjunt del municipi que ha de comportar la millora “ de la seguretat, la mobilitat i la circulació” , tal i com resumeix l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez.

Ramírez recorda que les actuacions s’inclouen en un contracte que va iniciar la seva licitació a finals de l’any passat, de manera paral·lela i amb un lot diferenciat al contracte de millora dels flonjalls que suposa l’arranjament de l’asfaltat en les vies de competència municipal.  L’alcalde també indica que les actuacions de millora de la senyalització  que ara es posaran en pràctica estan basades en les propostes incloses en el Pla de Mobilitat que va elaborar la Diputació de Barcelona.

Actuacions destacades al polígon de Sant Pere

El cap dels guàrdies municipals d’Olèrdola, Josep Miquel Escofet, confirma que la senyalització es preveu iniciar a Moja a partir d’aquest dijous, amb avisos específics pels veïns dels carrers que es vegin afectats en cada moment. Una de les actuacions més rellevants que es preveuen fer dins d’aquests treballs de senyalització horitzontal es planifiquen al polígon de Sant Pere Molanta. Escofet anuncia que es reformularan alguns sentits de direccions en la façana comercial que dona  a la nacional 340 i es marcarà l’aparcament.

En els propers dies l’Ajuntament preveu convocar una reunió amb els propietaris del polígon per tractar aquesta regulació de l’estacionament i les mesures que concreten aquest programa de senyalització.

L’alcalde subratlla que el propòsit és el de potenciar el caràcter comercial de la façana del polígon de Sant Pere Molanta “donant un aire de zona comercial”, tot  procurant que la circulació tingui fluïdesa.

Accessibilitat i senyalització a tot el municipi

Ramírez recorda que les actuacions de senyalització que ara s’executaran s’afegeixen a altres intervencions que estan en marxa al polígon, com la millora i embelliment dels  d’accessos. L’alcalde també apunta que des de l’Ajuntament s’actua en la millora d’accessibilitats per potenciar el comerç local als diferents nuclis del conjunt del municipi.

Tal i com fa notar Ramírez, aquestes actuacions de senyalitzacions amplien el treball permanent  en aquest àmbit que, des de fa quatre anys, es fa a Olèrdola amb un contracte de manteniment de senyalització que comporta treballar arreu del municipi.

La senyalització horitzontal que s’inicia aquesta setmana es preveu realitzar fins el mes de juny i suposa una inversió de prop de 80.000 €

També et pot interessar

Comentaris