Tot i plantar cara el Noia Freixenet cau eliminat a la Lliga Europea

Avatar
12/04/2021 - 18:00h

Superioritat de l’hoquei portuguès que va classificar a Porto, Benfica, Oliveirense i Sporting

L’hoquei patins estatal no va donar la cara a la primera fase de la Lliga Europea celebrada aquest darrer cap de setmana a Luso (Portugal). El Noia Freixenet va perdre amb el Porto (7-5) i va empatar amb el Barcelos (5-5).

PUBLICITAT

Dels 9 equips participants, 4 eren de l’OK Lliga (Noia Freixenet, Barcelona, Liceo i Reus Deportiu) i els altres 5 de Portugal (Porto, Oliveirense, Benfica, Sporting i Barcelos). Es classificaven per la Final a 4 a celebrar el 15 i 16 de maig, també a la població de Luso, els primers dels tres grups amb què s’havien distribuït els equips i el millor segon.

Al Grup A es va classificar el Porto per davant del Barcelos i Noia Freixenet; al B l’Oliveirense, per davant de l’Sporting i Reus; i al C el Benfica per davant del Barcelona i Liceo.

Així doncs, les semifinals enfrontaran a Porto-Oliveirense, primers classificats del Grup A i Grup B; i Benfica-Sporting, primer classificat del Grup C i millor segon procedent del Grup B.

PUBLICITAT

Tot i que a la fase final que decidirà el campió d’Europa d’hoquei no hi haurà cap equip representant de l’Estat, sí que hi haurà representació individual, per exemple, amb esportistes del Penedès.

En concret, de l’àmbit comarcal penedesenc hi haurà la representació en els quatre equips: Guillem Cabestany (entrenador del Porto) i els jugadors sadurninencs Jordi Bargalló (Oliveirense), Pedrito Gil (Sporting) i Sergi Aragonès (Benfica).

També et pot interessar

Comentaris