Es presenta el premi Sant Jordi “L’aigua que vols” de Víctor Garcia Tur a Vilafranca

Avatar
09/04/2021 - 12:56h

L’acte es farà aquest divendres a l’espai Muriel Casals de Vilafranca, a partir de les 7 de la tarda

Aquest divendres, Òmnium Alt Penedès organitza la presentació del llibre L’aigua que vols, actual premi Sant Jordi, a càrrec del seu autor, Víctor Garcia Tur, i Anna Tomás Mayolas. L’acte es farà a les 7 de la tarda a l’Espai Muriel de Vilafranca.

Una reunió familiar provoca una catarsi inesperada.

La Marie Tremblaypierre aprofita la bonança de l’estiu quebeques per organitzar una trobada familiar a l’antic xalet de vacances. L’excusa de celebrar el setanta-sise aniversari es forçada, pero les filles i el fill no s’hi capfiquen: rememorar els banys al llac i reviure la infantesa els sembla una bona idea per retrobar-se al cap de tant de temps. Hi duen les famílies respectives, o el que en queda, pero tambe els seus secrets, les seves vivencies i, sobretot, els silencis de les coses que no es van dir quan tocava.

Victor Garcia Tur  (Barcelona, 1981) és oftalmòleg. Va guanyar el premi Documenta amb un recull de contes, Twistanschauung (2009), i amb les novel·les Els ocells (2016) i Els romanents (2018) va obtenir els premis Marian Vayreda i Just M.Casero, respectivament, mentre que els relats d’El país dels cecs li han valgut el premi Mercè Rodoreda. Altres relats seus han estat inclosos en diverses antologies. En col·laboració amb Emily McBride, ha publicat Misanderstunding (New Niu Press, 2014) i Afterword (2015).

També et pot interessar

Comentaris