La nova programació abril-maig s’inicia amb més de 1.000 entrades venudes

Quim Masferrer obrirà la Fira del Gall del pròxim 19 de desembre.
08/04/2021 - 20:59h

Quim Masferrer i el seu “Bona gent” esgota les entrades de les dues sessions d’aquest dissabte

Després de Setmana Santa és moment d’iniciar la nova programació del Temporada abril i maig, amb un total de 8 espectacles repartits entre el Teatre Àngel Guimerà i l’Auditori Pau Casals. Fins al moment s’han venut ja 1.044 entrades, seguint la línia dels bons resultats obtinguts al llarg del febrer i març, en què la majoria dels espectacles es van realitzar amb les entrades esgotades. Del febrer-març es van vendre un total de 1.376 entrades.

A hores d’ara ja hi ha dos espectacles amb el cartell de sold out (entrades esgotades): ‘Andrea Motis & Randy Greer’ i ‘Els Brugarol’.

El primer espectacle arribarà aquest dissabte 10 d’abril i anirà a càrrec del conegudíssim Quim Masferrer i el seu’Bona gent‘, un muntatge que ja estava programat al 2020 i que el confinament va obligar a aplaçar. Finalment arribarà al Teatre Àngel Guimerà aquest dissabte amb doble sessió (17h i 20 h) i amb totes les entrades venudes (només queda alguna butaca lliure a la sessió de les 17 h).

‘Bona gent’

Durant anys, dècades i segles hem aplaudit actors, actrius, dramatúrgies, escenografies, directors…, però ens hem oblidat d’una peça clau del teatre: el públic.

Quim Masferrer pensa que ha arribat l’hora de fer un homenatge al públic, en un espectacle únic i impossible de repetir, perquè n’és el protagonista. Un protagonista, o més ben dit: molts protagonistes, que escriuran l’argument d’aquesta experiència.

Un espectacle ple de veritat. Un espectacle honest. Un espectacle on Quim Masferrer vol ser el teu espectador.

També et pot interessar

Comentaris