Programada una visita comentada a l’exposició de Sergi Barnils

Avatar
08/04/2021 - 18:00h

El mateix artista farà un recorregut per l’obra exposada a l’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca

L’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae ha programat una visita comentada a l’exposició de pintures de l’artista SERGI BARNILS que serà el proper dijous 15 d’abril a les 19h, en motiu del Dia Mundial de l’Art, que té la finalitat de promoure consciència de l’activitat creativa a tot el món.

El mateix artista farà un recorregut per l’obra exposada, una part d’ella realitzada en ple trajecte de confinament, que li ha permès generar peces molt íntimes fent un important treball d’introspecció, hores de meditació i enriquiment interior, plasmat a les seves teles. Ens explicarà la tècnica utilitzada, el significat i ànima de cadascun dels seus treballs.

PUBLICITAT

El traç abstracte de Barnils, amb un equilibri que alterna impuls i racionalitat, recupera l’ús de la clàssica encàustica grega i romana per a la conjugació de la materialitat de la pintura amb un somni de trobada amb el transcendent. Obres plenes de llum, color, emoció.

Sergi Barnils, nascut el 1954 a Bata, Guinea Equatorial, resideix a Barcelona i té l’estudi a Sant Cugat del Vallès, on es va donar a conèixer l’any 1992 a Canals Galeria d’Art i el Centre d’Art s’Estació Sineu a Mallorca. A partir del 1995 exposa per tot Itàlia amb Marco Rossi, també Alemanya, Àustria, Suïssa, Holanda i Bèlgica, entre d’altres on la seva obra es molt ben considerada pels col·leccionistes i marxants d’art.

PUBLICITAT

La visita és gratuïta amb aforament limitat i mesures de seguretat segons normativa vigent a l’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer de Fundació Pinnae, el 15 d’abril a les 19h prèvia confirmació de l’assistència a través de l’email forum@pinnae.cat

També et pot interessar

Comentaris