Acaben les obres del camí de vianants que uneix Sant Pere Molanta i el barri Ferran

08/04/2021 - 17:00h

Fins ara el camí asfaltat que els connecta no disposava de cap espai reservat als vianants i això obligava a caminar pel lateral de la calçada

Ja han acabat els treballs de construcció del camí de vianants que uneix el poble de Sant Pere Molanta amb el barri Ferran. L’actuació ha resolt la necessitat d’oferir un recorregut a peu segur entre els dos nuclis, atès que fins ara el camí asfaltat que els connecta no disposava de cap espai reservat als vianants i això obligava a caminar pel lateral de la calçada.

El passeig per a vianants dona  continuïtat a la vorera del carrer Sant Roc fins arribar a les primeres cases de Ferran. El portaveu del govern municipal, Jordi Catasús, resumia que era una obra “esperada i necessària, per seguretat” i afegia que és una actuació molt similar a la que es preveu realitzar entre el cementiri i el Celler Cooperatiu de Moja.

Des del govern municipal s’ha indicat que “es té en ment” donar continuïtat a aquest itinerari per poder arribar amb seguretat a peu fins el polígon de Sant Pere Molanta.

Les obres de construcció del passeig de vianants entre Sant Pere Molanta i el barri Ferran han suposat una inversió de 129.000 €, incloent el soterrament de la línia elèctrica. Els treballs han comptant amb el finançament de la Diputació de Barcelona.

També et pot interessar

Comentaris