1.621 famílies es beneficien de la campanya comercial “Comprar a l’Arboç, el millor regal!”

L’arboceta ha estat la moneda exclusivament d’ús local per la campanya
06/04/2021 - 16:00h

La promoció de la campanya comercial per part de l’Ajuntament ha estat de gairebé 90.000 € entre 50 comerços arbocencs

Un cop finalitzada la campanya de promoció del comerç local: Comprar a l’Arboç, el millor regal!, l’Ajuntament ha valorat positivament els resultats obtinguts. Per una banda s’han beneficiat 1621 famílies que han comprat amb arbocetes, nom que rep la moneda local impulsada per l’Ajuntament de l’Arboç. I per l’altre, els 50 comerços de la vila que han participat beneficiant-se sense cap cost.

L’Ajuntament ha invertit una quantitat de 86.730 € en arbocetes per poder ajudar al comerç local davant de la crisi sanitària, econòmica i social que està causant la Covid-19.

La campanya, que ha estat dividida en dues fases, amb una durada de 93 dies, des del 18 de desembre de 2020 fins el 21 de març de 2021. Entre les 1621 famílies es van repartir 19.295 € arbocetes que es van poder gastar en 50 comerços locals, sumant gairebé un total de 90.000 €.

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament ha valorat l’experiència com a molt positiva. “Volíem ajudar al màxim nombre d’arbocencs i arbocenques que estan patint els efectes de la crisi i, a la vegada, també volíem que el comerç local se’n pogués aprofitar directament”.

El resultat va ser la campanya que portava per nom: Comprar a l’Arboç, el millor regal!, que va començar en una primera fase durant la campanya de Nadal i es va allargar posteriorment fins el passat mes de març. Es van crear les arbocetes per a cada família poder-les utilitzar als comerços de l’Arboç, classificats en 3 tipologies. Paral·lelament, els comerços que tinguessin intenció de participar, s’havien de descarregar una aplicació creada per a l’ocasió i donar-se d’alta. Cada 15 dies l’Ajuntament feia els pagaments als comerços de les arbocetes que tinguessin.

També et pot interessar

Comentaris