La Fundació Pinnae convoca per segon any el concurs de Microrelats

Avatar
05/04/2021 - 10:45h

Està dirigit als alumnes de primària dels centres educatius de l’Alt i el Baix Penedès

La Fundació Pinnae impulsa per segon any, un Concurs de Microrelats per aquest Sant Jordi 2021 dirigit als alumnes de primària de les escoles de l’Alt i Baix Penedès. El Concurs es divideix en dues categories: Dracs/Víbries, per l’alumnat de 7 a 9 anys i Cavallers/Donzelles pels alumnes de 10 a 12 anys. La temàtica serà lliure, en llengua catalana i amb un màxim de 220 paraules per microrelat. El relat presentat ha de fer referència a la Diada Sant Jordi. Tots els microrelats hauran d’estar inspirats en aquesta temàtica, però cada participant serà lliure d’escollir el gènere que prefereixi per al seu relat.

PUBLICITAT

Funcionament

El primer Concurs de Microrelats va sorgir d’una situació excepcional, un moment en què els més joves necessitaven nous reptes i gaudien de més temps en família. Aquesta segona edició pretén seguir estimulant l’escriptura, la literatura, la imaginació i la creativitat entre els nens i nenes.
L’objectiu del concurs és fomentar l’ús de la llengua a través de relats breus que hauran de ser tots en català. Només s’hi podrà participar amb un treball per persona al qual caldrà posar-li un títol. Caldrà presentar el text en format Word o PDF amb lletra Arial i cos 12. La tramesa del relat serà enviat pel pare/mare o tutor legal mitjançant el formulari disponible al web www.pinnae.cat/concursmicrorelats. És condició indispensable emplenar tots els camps del formulari i adjuntar el document amb el microrelat. El termini de lliurament serà fins al 23 d’abril a les 20 hores i els resultats es donaran a conèixer públicament el 4 de maig.

PUBLICITAT

Les persones membres del jurat tindran en compte que els relats breus siguin originals i inèdits. Precisament el jurat estarà format per diferents membres de vocació variada en el seu vessant professional que puntuaran els relats per tal de gaudir d’una validació més àmplia i plural. Professors de primària, escriptors i periodistes formaran part del jurat.

Pel que fa als premis tots seran en format de material didàctic o educatiu mitjançant vals de compra i en cap cas es lliurarà premi en metàl·lic als participants. Qualsevol consulta dels participants sobre aquestes bases es pot plantejar a l’organització a través de l’adreça de correu electrònic info@pinnae.cat.

També et pot interessar

Comentaris