El trompetista Oriol Vallès presenta dissabte el seu treball ‘The Snow’

01/04/2021 - 18:21h

Torna una sessió de Jazz Club Vilafranca a l’Auditori de Vinseum després de mig any a causa de les restriccions

Després d’una absència de gairebé mig any, Jazz Club Vilafranca presenta novament un concert a l’Auditori del Vinseum, l’espai habitual del Club que les mesures contra la Covid havia obligat a deixar. Amb el retorn, també es reprèn la venda anticipada per internet, que serà molt útil, perquè convé recordar que l’aforament, després de les restriccions encara vigents, és de només 82 localitats. L’entrada adquirida, tant per internet com a taquilla, podrà actuar de justificant per al retorn al domicili més enllà de les 22h.

El trompetista Oriol Vallès es presenta a Vilafranca amb un grup amb quatre dels solistes emergents de l’escena catalana com Xavi Torres, al piano i teclats, Giuseppe Campisi al contrabaix i Andreu Pitarch a la bateria. Ho fan per presentar el seu treball discogràfic The Snow (The Changes, 2020). Un retrat de l’hivern a Nova York, la ciutat de ciutats que entre desembre i abril, any sí, any també, es veu sovint coberta per la neu.

L’ús de la mascareta serà obligatori, es mantindran les distàncies pel que fa als seients i per poder enllestir tots els tràmits i començar el concert amb puntualitat, es demana que el públic arribi amb temps. La taquilla obrirà una hora abans i es permetrà accedir a la sala a partir de les 8. La durada del concert serà de 70 minuts aproximadament.

També et pot interessar

Comentaris