La Volta a Catalunya creuarà el Penedès en doble sessió de cap de setmana, però finalment no passarà per Vilafranca

26/03/2021 - 10:47h

En el primer recorregut publicat pels organitzadors, l’etapa de dissabte creuava tot Vilafranca i sortia per la carretera d’Igualada

Dissabte i diumenge el ciclisme es convertirà en protagonista de les carreteres comarcals. Les dues darreres etapes de la Volta a Catalunya d’aquest any tenen una part del seu recorregut dissenyat per les vies de l’Alt i el Baix Penedès, en especial l’etapa de dissabte que comença a Valls i acaba a Mataró.

Dissabte, als voltants de dos quarts d’una tal i com marca l’organització, els ciclistes entraran al Baix Penedès per La Bisbal del Penedès i des d’allà seguiran cap a Llorenç, Sant Jaume dels Domenys i La Múnia. La seva entrada a l’Alt Penedès està fixada per dos quarts de dues del migdia. Des La Múnia seguiran cap a Vilafranca on està previst que arribin entre tres quarts de dues i les dues del migdia.

No transitarà per l’interior de Vilafranca, entraran per la rotonda de l’Avinguda de Tarragona, enfilaran la N340 i en direcció a Sant Sadurní, continuaran cap a Gelida i ja abandonaran definitivament l’Alt Penedès. El pas de la caravana de la volta provocarà restriccions de trànsit durant dissabte al migdia.

El protagonisme penedesenc continuarà diumenge en el transcurs de la darrera etapa d’aquesta edició de la carrera. Es una etapa amb sortida i arribada a Barcelona que transitarà per l’alt de l’Ordal.

Un cop dins de l’Alt Penedès, els corredors seguiran la ruta per l’Ordal, Cantallops, Avinyó Nou amb el traçat per la N-340 i des d’allà es desviaran

cap Olesa de Bonesvalls abans de sortir del territori penedesenc direcció Begues. Està previst que aquest tram de recorregut es faci entre dues quarts de dotze i les dotze del migdia de diumenge amb la qual cosa el trànsit estarà restringit a la zona durant una part important del matí.

La Volta a Catalunya arriba aquest any a la seva edició número 100. L’any passat es va haver de suspendre a causa de la pandèmia i els organitzadors han decidit aquest any respectar integrament el recorregut que s’havia previst per al 2020.

També et pot interessar

Comentaris