El Sindicat de Llogaters acusa l’Ajuntament de Vilafranca de voler-los “fer callar”

25/03/2021 - 13:00h

La Policia Local de Vilafranca ha multat l’entitat amb 300 euros per penjar uns cartells que, segons l’associació, no són seus

El Sindicat de Llogaters i Llogateres del Penedès ha presentat aquesta setmana un recurs contra una multa de 300 euros que ha rebut l’entitat per part de la Policia Local.

Segons explica el portaveu del Sindicat, Txus Magallón, els ha arribat un expedient sancionador que els acusa de penjar uns cartells pel centre de la vila que no van signats per ningú “i que podia haver penjat qualsevol”.

Magallón apunta que la Policia Local els atribueix una autoria “de manera arbitrària” perquè els cartells s’assemblen a uns que el Sindicat va penjar fa unes setmanes per explicar que el govern vilafranquí incompleix la llei d’empadronament. Malgrat tot, els cartells no són els mateixos, diu Magallón, i per tant presentaran recurs a la multa.

“Amb aquesta sanció el govern de Vilafranca vol castigar-nos i fer-nos callar perquè defensem els drets bàsics de les persones, quan qui està incomplint la llei és el govern, ja que no empadrona gent que porta molts anys vivint a la vila. I no pensem callar per moltes multes que posin”, afirma el Sindicat.

També et pot interessar

Comentaris