La Travessa dels Oscars que organitza el cinema Kubrick serà telemàtica

Maria Olivella, gerent del cinema Kubrick | Foto: Fèlix Miró
Xavi Gonzàlez
25/03/2021 - 11:00h

L’únic encertant de les set categories s’endurà una llista de 21 premis valorada en 900 euros

El cinema Kubrick ha presentat una nova edició de la travessa dels Oscars que enguany no s’entregaran fins al pròxim 25 d’abril. Un concurs que manté les mateixes bases de participació que els darrers anys amb l’única excepció que, a causa de la pandèmia i les restriccions sanitàries marcades pel Procicat, enguany només es podrà participar de forma telemàtica omplint el formulari que es pot trobar a la web kubrickcinema.cat.

PUBLICITAT

Una altra de les novetats d’aquest any serà l’increment de premis per al concursant que encerti les set categories (millor pel·lícula, millor direcció, millor actor i actriu, millor actor i actriu secundària i millor pel·lícula internacional) i que seran enguany un total de 21 valorats en 900 euros. Destaquen entre els premis el passi anual al cinema Kubrick, entrades a espectacles de Cal Bolet i l’Auditori o del Teatre Casal, però també lots de llibres, vals de descompte, caixes de vi i cava, i molts altres regals que es poden consultar a la mateixa pàgina web.

Les bases mantenen que només es pot emetre una travessa per persona i s’admetran fins al mateix 25 d’abril dia que es celebrarà la Cerimònia d’entrega dels Premis Oscar. El premi s’entregarà al mateix cinema Kubrick en una sessió especial encara a hores d’ara per determinar el dia i l’hora.

PUBLICITAT

L’any passat van participar un total de 682 persones a la travessa que encara es podia fer presencialment a través d’una butlleta o per la web. Pel que fa als encertats, Maria Olivella, gerent del Kubrick, ha explicat curiositats com que el 2018 va ser un any excepcional amb 24 encertants de les set categories, un fet que mai havia passat i, en canvi, els dos darrers anys han estat tres i dos finalistes. El 2017, en canvi, no hi va haver cap encertant de set.

També et pot interessar

Comentaris