El mercat setmanal de Sant Sadurní estrena nova imatge

24/03/2021 - 17:45h

Aquesta és la primera vegada que el servei comptarà amb una imatge creativa pròpia, que es farà servir per tota la informació relativa al mercat

El mercat de dijous i dissabte de Sant Sadurní estrena logotip i, per primera vegada, comptarà amb una imatge creativa pròpia.

Aquesta acció forma part d’un pla d’actuacions fruit de l’estudi diagnòstic portat a terme l´any 2019 a través d’un recurs tècnic del Catàleg de Serveis de la Xarxa de Governs Locals de la Diputació de Barcelona.

Es l’inici d’un pla de dinamització que inclourà accions conjuntes amb el comerç sedentari local, en coordinació amb l’associació SOM Sant Sadurní, amb l’objectiu de sumar forces i crear sinergies per al creixement del comerç del municipi.

Amb la creació d’aquest disseny s’ha volgut representar la diversitat de productes que aporta el mercat, l’espai de trobada i el conjunt d’oferta comercial i de serveis, juntament amb les botigues i els establiments de restauració local, creant un ambient d´oci ideal per una jornada de compres.

Difusió de la campanya

A partir d’ara la nova imatge del mercat estarà present al web oficial, xarxes i totes les comunicacions informatives relatives al mercat setmanal.

A més, durant aquesta setmana, es repartiran casa per casa fulletons informatius amb la nova imatge del mercat, el plànol del recorregut actual i el llistat de productes que es poden trobar al mercat, tant dijous com dissabte.

Sorteig

Per celebrar aquest pas endavant, i com a punt de partida d’un conjunt d’accions futures de dinamització i fidelització,  dijous 8 i dissabte 10 d’abril es durà a terme el sorteig de 3 lots de productes del mercat.

Per cada compra a les parades participants, els i les clientes rebran una butlleta que hauran de complimentar i entregar durant la celebració del mercat a la parada de l’organització a la plaça de l’Ajuntament o a La Fassina de Can Guineu en horari d´atenció al públic.

Dissabte 10 d’abril a les 14h es farà el sorteig, que es transmetrà en directe des del perfil d’Instagram @mercatsantsadurni, i es trucarà als/les guanyadors/res.

Comentaris