La Fundació ”la Caixa” i CaixaBank destinen 50.900 euros a entitats socials de Vilafranca

Avatar
23/03/2021 - 20:00h

Nou Verd , El Turó Salut Mental, la Fundació Pro Penedès i l’Associació Entre Tots són algunes de les entitats beneficiàries

Amb motiu del Dia Mundial de la Síndrome de Down, la Fundació ”la Caixa” i CaixaBank han impulsat múltiples iniciatives en tot el territori per fer costat a prop de 100 entitats socials de tota Espanya que faciliten i promouen el desenvolupament integral i la inserció de les persones afectades per aquesta síndrome.

CaixaBank, dins de la seva Acció Social, canalitza al llarg de l’any aportacions econòmiques de la Fundació “la Caixa” per atendre necessitats socials en tot el territori. Gràcies a això, el 2020 es van destinar prop de 500.000 euros a les entitats dedicades a la síndrome de Down. 50.900 euros d’aquest import s’han adreçat a entitats socials de Vilafranca, tals com: el Nou Verd SCCL, el Turó Salut Mental Associació De Familiars i Amics, la Fundació Pro Penedès i l’Associació Entre Tots.

PUBLICITAT

El 2020, el 89% de les oficines del banc van donar suport a algun projecte social i van fer possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries poguessin accedir a ajudes econòmiques per tirar endavant els seus programes. La pandèmia ha agreujat la situació d’aquest col·lectiu i ha suposat un fre a la seva activitat i desenvolupament diari, pels riscos que ha suposat per a la seva salut.

Per aquest motiu, la Fundació ”la Caixa” i CaixaBank han llançat, en col·laboració amb diverses associacions i entitats locals, iniciatives per multiplicar el suport i fomentar la inclusió d’aquest col·lectiu. D’entre totes les iniciatives promogudes per l’entitat financera destaca la jornada virtual organitzada al costat de la Fundació Asindown i la Fuerza del Corazón.

PUBLICITAT

En aquesta trobada digital, programada per al 25 de març, s’aprofundirà i analitzarà el curtmetratge “Distintos”, comèdia premiada internacionalment i que relata el viatge de dos nois amb Síndrome de Down que s’organitzen per acudir a un concert d’Alejandro Sanz. Aquesta jornada comptarà amb la presència de clients de l’entitat financera i entitats socials que col·laboren amb el projecte d’Acció Social.

També et pot interessar

Comentaris