“Les increïbles històries del Doctor Klüper”, aquest dissabte al Teatre Casal

19/03/2021 - 11:08h

Un espectacle musical i familiar per a nenes i nens a partir de 4 anys a càrrec de la companyuia CIA Pep López

La companyia de teatre infantil CIA. Pep López farà parada al Teatre Casal aquest dissabte 20 de març a les 18:00 h amb el seu espectacle “Les increïbles històries del Doctor Klüper”.

La companyia planteja un divertit espectacle musical i familiar per descobrir amb el Dr. Klüpper l’elixir contra l’avorriment, els xerraires i els atacs aguts de caspa. Una obra per a nens i nenes a partir dels 4 anys, basada en cançons i contes de l’espectacle “Per terra de dracs”.

Les entrades es poden adquirir a la web del Teatre Casal: www.teatrecasal.com, a les taquilles del teatre una hora abans de l’espectacle o a les oficines les Casal de 17:00 h a 20:00 h.

PEP LÓPEZ

Pep López inicia la seva activitat professional en la música per a infants l’any 1976. Estudia al Conservatori Superior de Música a Barcelona, complementa la seva formació al Taller de músics, Aula de Jazz a Barcelona, Bèlgica i Colorado (EUA), és llicenciat en Música Tradicional per l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i graduat en Humanitats per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Les seves produccions han viatjat per tot Catalunya i Espanya, França, Bèlgica, Itàlia, Canadà, Uruguai, Colòmbia i Mèxic.

Algunes de les fires i festivals en les que ha participat a casa nostra són: el Mercat de Música Viva de Vic, La Mostra d’Igualada, la Fira de teatre infantil i juvenil, la Fira Tàrrega de teatre al carrer o Festa del Club Súper3 de Televisió de Catalunya.

A més, ha rebut alguns premis destacats en el camp de l’animació infantil com el Premi FETEN 2013, el Premi ARC a la trajectòria artística en l’apartat  d’espectacles familiars 2002 i Premi ARC al millor espectacle de públic familiar 2004, consolidant-se com un dels principals referents de l’animació infantil a Catalunya.

També et pot interessar

Comentaris