El guitarrista Pemi Rovirosa presenta el seu primer treball en solitari

Avatar
18/03/2021 - 11:00h

Ho farà aquest dissabte acompanyat de la banda d’Els Invictes

D’un èxit a un altre. Així ha estat des de l’inici de la nova programació del Temporada. Aquest passat dissabte Guillem Albà & La Marabunta van omplir de nou el Teatre Àngel Guimerà, i l’espectacle va complir les expectatives de diversió i humor que caracteritza l’actor. El cartell de ‘Sold Out’ es continua penjant, doncs, als equipaments culturals vendrellencs, i seguirà sent així per demà, espectacle per al qual tampoc ja no queda cap entrada disponible.

PUBLICITAT

Pemi Rovirosa presenta el seu primer treball en solitari que veurà la llum just un dia abans del concert al Teatre Àngel Guimerà. Un treball personal, cuinat a foc lent, carregat de personalitat i de rock, amb guitarres enèrgiques que parlen del més profund del seu interior i de tot el viscut, amb lletres de l’escriptor rubinenc Javier Gil, amb el que creen i comparteixen aquest projecte a dues mans.

PUBLICITAT

Als escenaris Pemi Rovirosa es rodeja de la banda d’Els Invictes, músics que transmeten energia i que embolcallaran al públic amb el seu univers musical. Un show de rock i explosió emocional. En definitiva, un concert per seure, per ballar, per escoltar, per gaudir, per deixar-se anar i assaborir.

També et pot interessar

Comentaris