Les Fires de Maig de Vilafranca se suspenen arran de la situació sanitària

Imatge de l’edició 2019 de les Fires de maig. FOTO: AJUNTAMENT
Avatar
17/03/2021 - 15:00h

L’Ajuntament de Vilafranca està acabant de dissenyar una campanya de promoció comercial que es presentarà el pròxim mes d’abril

Arran de la situació de pandèmia actual i de les mesures que impossibiliten celebrar actes massius, l’Ajuntament de Vilafranca, d’acord amb la Comissió de Fires de Maig, ha decidit suspendre la celebració de les Fires i Festes de Maig o dels Enamorats d’enguany, que habitualment tenen lloc a mitjans de maig. La decisió afecta tant a les fires presencials com a les virtuals.

El regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Joan Manel Montfort, explica que “si una cosa ens ha ensenyat la pandèmia és la necessitat de poder adaptar-se a la situació”.

PUBLICITAT

Per aquest motiu, i davant la impossibilitat de realitzar les Fires de Maig tradicionals, s’ha decidit “economitzar els recursos i portar a terme una potent campanya de promoció comercial a Vilafranca que serà vigent durant tot el mes de maig”.

Monfort ha afegit que “estem acabant de dissenyar els últims punts de la campanya que es presentarà el proper mes d’abril”.

També et pot interessar

Comentaris