Últims dies per visitar l’exposició “125 anys de cinema. L’època daurada de Hollywood”

12/03/2021 - 16:18h

Fins diumenge l’acull l’Espai Cultural del Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae a Vilafranca

L’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae, acull una mostra fotogràfica del gran món del cinema, l’època daurada de Hollywood, fins aquest diumenge, 14 de març.

En aquest recull s’hi poden veure més de 70 fotografies fixes i promocionals de pel·lícules mítiques del cinema de Hollywood. Imatges des de la gran sèrie cinematogràfica d’Star Wars fins El padrí, passant pel Mac d’Oz, Esmorzar amb diamants, Pretty Woman o Ningú es perfecte. En aquesta posada en escena dels grans moments del cinema revivim moments de la historia que han marcat un abans i un després en el saté art.

També, trobem els grans mestres de la fotografia, com Steve Schapiro, conegut per les seves fotografies de moments clau del moviment pels drets civils als Estats Units i per haver treballat per a capçaleres com Life, Vanity Fair.

La mostra es pot visitar al Fòrum Berger en el seu horari de dijous a dissabte de 18 a 20h i diumenge de 12 a 14h i de 18 a 20h.

L’aforament serà limitat segons la normativa vigent i amb entrada lliure i gratuïta. És obligatori l’ús de mascareta per accedir a l’espai.

També et pot interessar

Comentaris