Una història per reflexionar sobre l’eutanàsia, aquest diumenge al teatre Cal Bolet

11/03/2021 - 18:36h

Escrita per Marcos Ariel Hourmann, ell mateix protagonitza l’obra titulada “Celebraré mi muerte”

Aquest diumenge 14 de març, a les 19h, al Teatre Cal Bolet, es representarà l’obra Celebraré mi muerte, protagonitzada per Marcos Ariel Hourmann. L’obra està escrita pel mateix actor, Víctor Morilla, i el recent premi Goya 2021, en la categoria d’actor secundari, Alberto San Juan. Les entrades es poden comprar a espectacles.vilafranca.cat i a les taquilles del Teatre Cal Bolet.

Una història que el públic haurà de jutjar

Celebraré mi muerte explica la història del Dr. Hourmann, que és també l’actor principal de l’obra. Hourmann és l’únic metge condemnat a l’estat espanyol per practicar l’eutanàsia. L’actor de l’obra va haver de declarar-se culpable per evitar la presó, però ell té la necessitat d’explicar el seu cas i que el públic reflexioni i el jutgi pels seus fets.

Tertúlia amb el protagonista de Celebraré mi muerte

Aquest diumenge, un cop acabada l’obra Celebraré mi muerte, hi haurà una tertúlia amb l’actor i protagonista de la història, el Doctor Marcos Ariel Hourmann. La tertúlia serà conduïda per la periodista Ariadna Caballero. La tertúlia començarà al cap de 5 minuts d’acabar l’obra i tindrà una durada de 30 minuts, com a màxim.


També et pot interessar

Comentaris