Obre la nova oficina del DNI a Vilafranca

11/03/2021 - 15:14h

L’equipament ha obert aquest dijous al carrer Ronda de Mar després de més de tres anys de retard

Aquest dijous ha entrat en funcionament la nova oficina per expedir el Document Nacional d’Identitat (DNI) a Vilafranca, després de més de tres anys de retard.

Les dependències estan situades a la planta baixa de l’edifici de la ronda de Mar, 109, al barri del Molí d’en Rovira. Es tracta d’un local de 185 m2 de propietat municipal cedit a l’Administració de l’Estat a Catalunya mitjançant un conveni per destinar-lo a la Unitat de documentació i estrangeria de la Policia Nacional.

S’atendrà a la ciutadania sense cita prèvia fins al dia 1 d’abril, i a partir de dilluns 15 de març es preveu que ja es pugui fer la reserva de cita per obtenir o renovar el DNI, el Passaport o la Targeta d’Identificació d’Estrangers.

El tràmit de reservar cita prèvia s’haurà de fer necessàriament per telèfon al número 060 i per internet a l’adreça https://www.citapreviadnie.es.
Amb l’obertura d’aquesta oficina, ja no caldrà anar a l’Ajuntament per sol·licitar cita i d’aquesta manera s’evitaran desplaçaments de la ciutadania de Vilafranca i comarca a comissaries o dependències de Vilanova o Barcelona.

La nova oficina del DNI està situada en un indret amb bona accessibilitat des de les vies principals de comunicació com la C-15, la N-340 o l’autopista AP7 i prop de les estacions de tren i de bus. A més, compta amb una parada de bus urbà de les línies 1 i 2 (av. Garraf-Ricard Fortuny) situada a 3 min.

També et pot interessar

Comentaris