Detingut a Vilafranca un home que es desplaçava en bici per robar a l’interior de vehicles

FOTO: FREEPIK
09/03/2021 - 11:42h

Al detingut, veí de Sant Martí Sarroca, se li atribueix el saqueig de dotze automòbils estacionats al barri de Molí d’en Rovira

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat de seguretat Ciutadana de la comissaria de Vilafranca van detenir divendres un home de 24 anys i veí de Sant Martí Sarroca, com a presumpte autor de dotze delictes de robatori amb força a vehicles.

El fets van succeir el mateix dia, a la mitjanit, quan els agents van rebre l’avís que una persona estava intentant forçar un vehicle estacionat al pàrquing d’un celler de Vilafranca.

Immediatament els agents es van adreçar al lloc i van fer recerca del presumpte autor, un jove que es desplaçava en bicicleta.

Així mateix, els agents van comprovar que diferents carrers del municipi, molt propers els uns dels altres, al barri Molí d’en Rovira, hi havia un total de dotze vehicles saquejats, tots ells amb un dels vidres trencats. Durant la recerca també van localitzar, amagat entre herbes, un maletí ple d’eines provinents d’un dels vehicles saquejats.

Pocs minuts més tard, en horari de confinament, van localitzar el jove en bicicleta que coincidia plenament amb la descripció facilitada, motiu pel qual va quedar detingut com a presumpte autor dels delictes de robatori.

L’arrestat, amb 10 antecedents de la mateixa tipologia delictiva, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

També et pot interessar

Comentaris