Sant Ramon guanya el concurs Reimagina’t de l’Observatori de les Dones

08/03/2021 - 11:58h

Tres alumnes de tercer d’ESO de l’escola vilafranquina han estat guardonades per una creació audiovisual dins la secció de xarxes socials

Les alumnes Ainara Garcia Sánchez, Núria Marcet Recolons i Martina Sans Villanueva han guanyat el premi a la millor creació audiovisual amb la temàtica “les xarxes socials” que atorga el projecte Reimagina’t impulsat per l’Observatori de les dones en els mitjans de comunicació.

Les alumnes s’han alçat amb el premi d’entre un total de 65 creacions presentades per 280 alumnes d’arreu de Catalunya. El vídeo guanyador es pot veure al youtube i el programa Info K de TV3 l’ha emès conjuntament amb l’entrevista que han realitzat a les alumnes.

La creació de les guanyadores tracta el sexisme a les xarxes socials enfocant-lo cap a una mirada positiva envers la diversitat de gènere i afectivo-sexual. Aquest és un dels grans aspectes socials que l’escola tracta amb els seus alumnes a través de la tutoria emocional setmanal, on també s’engloben altres temàtiques de la societat actual.

També et pot interessar

Comentaris