Carola Ortiz presenta ‘Pecata Beata’ en primícia al concert de Jazz Club Vilafranca

04/03/2021 - 12:00h

En el seu tercer disc, la compositora i solista ret un homenatge a les seves avantpassades

Cal Bolet, Jazz Club Vilafranca i Òmnium Cultural de l’Alt Penedès presenten conjuntament el concert d’aquest dissabte amb Carola Ortiz, que oferirà, gairebé en primícia, el seu tercer disc com a solista i compositora. Pecata Beata, que veurà la llum aquest mateix mes de març, és un disc de memòria i homenatge a les seves avantpassades, a la seva llengua materna, el català, i als versos de poetes com Montserrat Abelló, Víctor Català, Mercè Rodoreda i Anna Gual, entre d’altres.

Musicats per l’autora, els poemes s’envolten d’aromes i melodies mediterrànies, de sonoritats i textures de la música de cambra, tot ben lligat amb els colors i les harmonies pròpies del jazz. Una magnífica ocasió per tastar una de les fusions més atractives que pot oferir el jazz, fruit d’un trio molt experimentat en l’anomenada World Music.

Les vigents restriccions per la Covid-19 han obligat un cop més a sortir de l’espai habitual del Vinseum. Així, aquesta serà una de les poques ocasions que el Jazz Club haurà visitat un dels escenaris emblemàtics de la vila, el Teatre Cal Bolet, que gaudeix d’un aforament de 190 espectadors amb les actuals restriccions. Tal com ha passat en els darrers concerts, no hi ha venda anticipada per internet però cal fer la reserva d’entrades per mitjà d’un formulari que es pot trobar al web del Jazz Club.

També et pot interessar

Comentaris