La periodista Rosa Vendrell presenta el llibre ‘Enlaira les ales’

Avatar
03/03/2021 - 18:00h

El safareig de Torrelavit serà aquest divendres l’escenari d’un viatge en cinc etapes

El safareig de Torrelavit serà aquest divendres l’escenari de la presentació del llibre Enlaira les ales, de la periodista Rosa Vendrell. Una obra que és un viatge amb cinc etapes: les Memòries Líquides es capbussen dins l’aigua dels safareigs i escolten les veus de les dones “fent bugada”, en sentit literal i metafòric. Memòries Líquides també és el títol de l’espectacle cultural audiovisual que Rosa Vendrell ha presentat a 52 poblacions dels Països Catalans i ha estrenat a l’Aragó en castellà (Fuendetodos, el poble de Goya) i que el 2018 es va fer a Torrelavit.

PUBLICITAT

Pensat, escrit i publicat és un recull d’articles publicats en la seva majoria en aquest setmanari. La noia que no duia calces i altres relats és una selecció d’experiències viscudes per l’autora. Llença’t al buit i se t’obriran les ales és una selecció de pensaments i cites literàries. Jo canto, tu cantes, elles canten és un minicançoner per animar el lector a recuperar el plaer de cantar. Tot això, condensat en 150 pàgines colorejades amb dibuixos i fotografies. Com ja va fer a Sant Pau d’Ordal i Vilafranca, la periodista penedesenca presenta el llibre amb un espectacle diferent cada vegada.

PUBLICITAT

A Torrelavit, ha engrescat Ester López, Roger Subirana i el Grup de Dansa Lliure de Vilafranca. L’acte es farà avui a 2/4 de 6 de la tarda al safareig de Torrelavit, a l’aire lliure i en un espai envoltat de bosc i d’horts. Per respectar les mesures Covid caldrà fer una reserva prèvia al 93 899 51 50.

També et pot interessar

Comentaris