La Xarxa de Vilafranca celebra el 26è aniversari amb un espectacle de titelles

02/03/2021 - 11:53h

“Adeu Peter Pan” parla del vincle entre nets i avis a través d’una història sensible i divertida

Aquest diumenge, al teatre Cal Bolet (11.30h) tindrà lloc l’espectacle de titelles Adeu, Peter Pan, de la companyia Festuc Teatre, que ha guanyat diversos premis: premi Feten 2019 al Millor espai escènic, premi 21a edició de la fira de teatre de Castella i Lleó 2018, candidat als premis Max 2019 de les arts escèniques i finalista al premi de la Xarxa Alcover de la 30a Fira de teatre infantil i juvenil de la Mostra d’Igualada del 2018. Un espectacle que parla del vincle entre nets i avis amb una història sensible i divertida, recomanada a partir dels 3 anys.

La Xarxa de Vilafranca va néixer el març de 1995 gràcies a un grup de voluntaris compromesos amb la cultura catalana que van començar a programar espectacles familiars en català a Vilafranca del Penedès. Al principi ho feien amb el nom de Moviment Rialles de Catalunya, delegació funcional d’Òmnium cultural, i l’any 1995 es va crear la Fundació Xarxa per la promoció de l’espectacle infantil i juvenil, de la qual formen part 51 grups locals arreu de Catalunya. Vint-i-sis anys oferint una programació d’espectacles familiars continuada, estable i en català.

Aforament al 50%

Donada la situació sanitària, l’ocupació de la sala està limitada al 50% de l’aforament amb butaques bloquejades a la dreta i a l’esquerra de cada seient ocupat. Per als espectacles familiars es permet que la unitat familiar segui al costat, prèvia consulta a l’acomodador de sala.

Les entrades tenen un preu general de 6 € i s’han d’adquirir a partir dels 3 anys d’edat. Hi ha descomptes per a famílies monoparental i nombroses (25% per a tots els membres), per a persones en atur (25%), per a persones amb discapacitat i acompanyant (50%) i per a persones que resideixin a Vilafranca que siguin jubilades, pensionistes i amb el Carnet Blanc de l’Ajuntament de Vilafranca (50 %). Per adquirir entrades amb descompte a la taquilla cal presentar el document acreditatiu en el moment de comprar-les. Les entrades amb descompte per internet requeriran la justificació del descompte per accedir a la sala. Es poden adquirir entrades a www.espectacles.vilafranca.cat o bé a la taquilla del mateix teatre Cal Bolet els dijous a la tarda no festius, de 18 a 20h, i el dia de l’espectacle a partir de les 11h.

Per celebrar l’efemèride, la Xarxa de Vilafranca realitzarà entre els espectadors un sorteig d’entrades per a l’espectacle de l’11 d’abril Quan les nenes volen alt.

També et pot interessar

Comentaris