Un quartet de violoncels elèctric, aquest dissabte a l’Auditori Pau Casals

27/02/2021 - 10:00h

Presenten una proposta refrescant, per a totes les edats i capaç d’emocionar el públic

La programació del Temporada a l’Auditori Pau Casals s’inicia aquest dissabte amb un concert que ha despertat molt d’interès, tal com ho demostra l’èxit en la venda d’entrades. Serà a càrrec de Northern Cellos, un projecte innovador que busca posar en escena els estils més actuals de la música a través de la singular formació del quartet de violoncels i percussió.

Northern Cellos és probablement l’únic quartet de violoncels elèctrics del país i un dels pocs d’Europa. Escortats per un bateria, interpreten medleys (o popurris) de rock, pop, dance i metal. 

Amb Let’s Rock, Let’s Dance… Let’s Cello!,  Northern Cellos presenta una proposta refrescant i per a tots els públics on tothom podrà reconèixer melodies que ens han acompanyat i fet ballar durant els últims anys. Amb un format diferent, ofereixen un espectacle únic capaç d’emocionar el públic, amb una balada d’Ed Sheeran per tot seguit fer-lo aixecar de la cadira amb un tema d’Avicii. També es podran escoltar temes de Queen, Michael Jackson, AC/DC, Guns ‘N’ Roses…

Les entrades per al concert de Northern Cellos estan numerades i tenen un cost de 15 €/12 € (amb descompte). Es poden comprar a través de www.temporada.cat o també de manera presencial a la recepció de l’EMMPAC, els divendres no festius de 10 a 13h.

També et pot interessar

Comentaris