El festival MUSiCVEU obre amb els Barcelona Gospel Messengers

26/02/2021 - 10:00h

Gòspel i funk, tendresa i contundència, respecte i risc, aquest dissabte al vespre a la basílica de Santa Maria de Vilafranca

La setena edició del MUSiCVEU obre cicle finalment aquest dissabte a les vuit del vespre a la basílica de Santa Maria de Vilafranca amb un gran concert a càrrec de la formació Barcelona Gospel Messengers. Precisament l’any 2000 comença a Catalunya un moviment coral que pren com a punt de partida la música gòspel i que arrela amb moltíssima força en tot el teixit musical i vocal del país. Sota la direcció de Ramon Escalé,Barcelona Gospel Messengers és una formació coral que uneix solistes al més pur estil all-stars, on destaquen la joventut, l’expressivitat i la intensa formació musical de tots els seus components.

Han portat les seves enèrgiques actuacions per tots els racons de casa nostra, trepitjant escenaris tan emblemàtics com el Palau de la Música Catalana, la Sala Oval del MNAC, el Teatre Grec de Montjuïc, l’Auditori de Barcelona, o la sala Luz de Gas, entre molts d’altres, assolint un gran nivell tècnic i comunicatiu. Coneguts sobretot per la seva participació al programa de màxima audiència de TV3 Oh Happy Day, on van ser finalistes i van guanyar-se gran estima i reconeixement tant per part del jurat com del públic. El seu estil combina a la perfecció amb tradició i modernitat, gòspel i funk, tendresa i contundència, respecte i risc.

Organitzat per la Fundació Pinnae, el MUSiCVEU, continuarà un any més amb el seu vessant solidari destinant enguany part de la seva recaptació al Rebost Solidari de l’associació Ressò, que treballa en la distribució d’aliments a famílies necessitades. El pròxim concert serà amb Chamorro Reunion Band by Sant Andreu Jazz Band el 13 de març al Teatre Casal.

També et pot interessar

Comentaris