La Roda de teatre tanca una edició atípica aquest diumenge a Cal Bolet

Una imatge de l’obra que es representarà diumenge | GATAP
24/02/2021 - 16:00h

La pandèmia ha marcat la trentena edició, en què només s’han pogut fer 10 representacions

Diumenge arriba la cloenda de la 30a Roda, que tindrà lloc a les 18.30h al Teatre Municipal Cal Bolet de Vilafranca amb la representació de l’obra Allò que tal vegada s’esdevingué, a càrrec del grup de teatre la Torre de les Gunyoles.

Tot i les circumstàncies excepcionals derivades de la pandèmia en aquesta edició, que ha quedat molt escapçada, s’ha pogut gaudir d’un total de 10 representacions, amb 4 grups de teatre participants (un de professional), 6 ajuntaments acollidors i una entitat acollidora. En concret, la Roda ha pogut passar pels municipis d’Olèrdola, Vilafranca, Puigdàlber, Olesa, Mediona i els Monjos, així com al local de la societat La Torre de les Gunyoles.

La Roda de Teatre no ha estat fàcil: s’han anul·lat actuacions per les restriccions, se n’han replanificat, hi ha hagut canvis de grup d’última hora, s’ha hagut d’assajar amb mascareta i s’han fet assajos online… Malgrat tot, des de la GATAP (Coordinadora de Grups Amateurs de Teatre de l’Alt Penedès) es mostren satisfets. En un comunicat diuen haver “contribuït amb un petit granet de sorra al desenvolupament de la cultura” i ho ratifiquen amb el lema d’enguany: “La cultura comarcal i l’associacionisme local són essencials, cal defensar la complicitat entre la gent, el teatre com a eina de veïnatge i d’identitat. Un país sense teatre és un país que perd la personalitat”.

En finalitzar l’obra de diumenge, el públic no es podrà moure del seu seient, perquè tindrà lloc una minicloenda simbòlica de la Roda de Teatre Alt Penedès. Sense multituds, sense els obsequis-record per als participants i col·laboradors, sense pica-pica… però amb la mateixa força de sempre. L’acte es penjarà la mateixa nit al Canal de YouTube de la Coordinadora GATAP. Des de la coordinadora esperen poder tornar a l’octubre amb més teatre i amb més ganes que mai.

A causa de la Covid-19, la venda d’entrades per a l’obra es farà anticipadament fent una reserva al WhatsApp amb el nom, telèfon i nombre de persones al 607208300 o per mail a sella1975@hotmail.com. El preu de l’entrada serà de 5 €. La taquilla romandrà oberta una hora abans de la funció per poder comprar les entrades i registrar les dades dels presents.

També et pot interessar

Comentaris