Esfondrament parcial d’un immoble sense causar ferits a Vilafranca

L’edifici afectat. Foto: Fèlix Miró
22/02/2021 - 15:38h

L’incident ha obligat a evacuar tres persones de l’immoble de la cantonada del carrer Pere el Gran amb el carrer Sant Pere

Aquest dilluns al matí, a quarts de 10, s’ha produït l’esfondrament parcial d’un sostre en una casa de dues plantes a Vilafranca del Penedès. L’incident no ha fet ferits.

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, que hi han desplaçat fins a mitja dotzena de dotacions i també una unitat canina per comprovar que no hi hagués ningú sota la runa, l’avís al cos d’emergències s’ha produït a les 9.35h.

Per causes que hauran d’investigar els serveis municipals de l’Ajuntament de Vilafranca, el sostre d’unes habitaacions de l’immoble del carrer Pere El Gran, 2, a l’antic Bar Garrido que fa cantonada amb el carrer Sant Pere, ha cedit. No hi ha hagut ferits, però sí que ha calgut evacuar tres persones i els Bombers han determinat que, de moment, no poden tornar a l’habitatge.

La casa afectada es troba okupada i els Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilafranca ja fan un tractament i seguiment dels inquilins.

Com a conseqüència d’aquest succés, la Policia Local de Vilafranca ha tallat el trànsit als dos carrers afectats i ha precintat l’immoble. Val a dir que fins al lloc dels fets, a més de Bombers i Policia Local, també hi han acudit els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM).

El servei dels Bombers de la Generalitat s’ha desactivat al cap d’un parell d’hores, a les 9.35h.

També et pot interessar

Comentaris