Aldarulls a Vilafranca en una manifestació en suport a Pablo Hasél

Avatar
19/02/2021 - 21:50h

S’han viscut moments de tensió i alguns manifestants han tirat tanques i pirotecnia contra vehicles dels Mossos, amb un gran desplegament d’efectius

Unes 200 persones s’han manifestat aquest divendres a la tarda a Vilafranca en suport al raper Pablo Hasél, que han empresonat aquesta setmana per un delicte d’enaltiment del terrorisme i un d’injúries a la Corona en les seves cançons. Així, s’ha convertit en el primer músic empresonat a l’Estat espanyol per les seves cançons des de la Transició.

PUBLICITAT

La manifestació d’aquesta tarda a Vilafranca estava convocada per Arran amb lema ‘Seguim! Estenem la ràbia arreu!’ , ha començat a la plaça de la Vila, pràcticament blindada pels Mossos d’Esquadra, sobretot l’edifici consistorial, i ha caminat precisament fins a la comissaria dels Mossos d’Esquadra, on la tensió entre policia i manifestants s’ha fet més evident, tal com mostren els vídeos que ensenyem a continuació.

La policia catalana ha fet un tuit afirmant que “grups violents han destrossat les tanques de seguretat perimetrals a la comissaria i també han fet danys amb llançaments de pintura i pedres a un vehicle policial”.

PUBLICITAT

També et pot interessar

Comentaris