Cal Bolet aixeca el teló amb ‘Els gossos’, comèdia sobre l’univers familiar

19/02/2021 - 19:28h

El dramaturg argentí Nelson Valente explora un cop més un dels seus temes preferits

El dramaturg argentí Nelson Valente explora un cop més un dels seus temes preferits a Els gossos, un espectacle produït per la tarragonina Sala Trono i amb la qual s’aixeca el teló teatral de la temporada d’espectacles professionals de Cal Bolet i l’Auditori. Serà diumenge a les 19h al Teatre Cal Bolet.

La Laura (Sandra Monclús) celebra el 40è aniversari organitzant una trobada familiar amb la parella (Joan Negrié) i els sogres (Mercè Arànega i Albert Pérez). El que s’inicia amb un conversa banal i avorrida sobre els gossos que ha tingut la família, com en molts altres àpats, acaba amb una batalla campal on surten les veritats amagades en l’aparent quotidianitat i felicitat de la vida de parella i, per extensió, de la vida familiar.
Una plàcida trobada que es capgira de cop i volta per una anècdota irrellevant que destapa la crua realitat sovint camuflada pel conformisme i les convencions socials. En paraules de l’autor, “una celebració familiar destapa un laberint de secrets enterrats en l’ànima fosca de la quotidianitat”, ja que al seu parer “no existeix bogeria més gran que la de viure en la mentida contínua”.

Adquisició d’entrades

Aquesta setmana s’ha obert la venda per a l’espectacle de Teatro del Barrio Celebraré mi muerte, que es farà diumenge 14 de març al Teatre Cal Bolet, i el proper diumenge s’iniciarà la venda per al concert familiar Descontrol MParental, del grup Xiula. Finalment, cal recordar l’oferta d’abonament 8M per celebrar el Dia Internacional de les Dones, que inclou al 50% dos espectacles protagonitzats per dones: Veus que no veus, de la Cia Pepa Plana (divendres 5 de març, a les 20 h a Cal Bolet) i el concert Conversando con Cecilia, de Lídia Pujol (diumenge 7 de març a les 19 h a l’Auditori). Per a més informació sobre els espectacles, la venda d’entrades, abonaments i devolucions i les mesures Covid cal adreçar-se a http://espectacles.vilafranca.cat

També et pot interessar

Comentaris