El Temporada segueix amb una producció de la Sala Flyhard

Avatar
16/02/2021 - 11:42h

Dissabte, arriba al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell “La nuestro”, Premi al millor text original i finalista als premis Butaca

Després de l’exitós inici de la nova programació amb el grup Búhos, el proper espectacle que arriba al Teatre Àngel Guimerà dissabte, a les 20 h, és una producció de la Sala Flyhard. ‘Lo Nuestro’ ens situa en una nit de Cap d’Any. Una nit per estar amb família i celebrar en harmonia l’arribada d’un nou any. Una nit per fer balanç de l’any que acaba i demanar nous desitjos per el que comença. Però tots podem somiar en gran? O hi ha qui només pot tenir somnis que càpiguen dins una nou?

Els Guerrero Fernández, una família d’un barri obrer, ja tenen la taula parada, el raïm apunt i la tele posada per veure les campanades. Tot està llest per donar la benvinguda a un nou any, on esperen que canviï la seva sort.

PUBLICITAT

Eu Manzanares és l’autora del text i Mercè Vila Godoy la directora d’una obra que interpreten els actors, Eli Iranzo, Eu Manzanares, Pau Poch i Manel Sans.

Una obra premiada

‘Lo Nuestro’ ha estat una obra seleccionada en la convocatòria de textos de la Sala Flyhard 19/20, Premi Teatre Barcelona al millor text original i finalista als premis Butaca com a millor espectacle de petit format.

La sala Flyhard compleix 10 anys aquesta temporada, una sala que va néixer com un espai on es programaven les obres de la Companyia Flyhard, en què una obra podia estar en cartell sense data de sortida, amb un equip d’actors més o menys fix, un dramaturg i director de capçalera, etc. L’activitat de Flyhard s’ha anat transformant de companyia a productora en els darrers anys, hem volgut mantenir la implicació com a productora en totes les obres que es programen, però s’ha obert la porta a molts creadors (i els equips artístics amb què han comptat, des d’actors fins a escenògrafs) que, dins la línia marcada i reconeixible que té la Flyhard, han enriquit enormement la sala com a creadora de continguts.

PUBLICITAT

L’any 2015 va rebre el Premi de la Crítica de Barcelona com a Millor Sala de Teatre. Les entrades per ‘Lo Nuestro’ estan numerades i tenen un cost de 17 i 13 € (amb descompte). Es poden comprar a través de www.temporada.cat o també de forma presencial a la recepció de l’EMMPAC, els divendres no festius, de 10 a 13h.

També et pot interessar

Comentaris