Els treballadors de Robert Bosch reclamen “agilitat” per reindustrialitzar la planta

Treballadors de Robert Bosch a Castellet i la Gornal reunits en assemblea. FOTO: ACN
ACN
09/02/2021 - 17:59h

CCOO recorda que l’acord amb la companyia marcava el novembre del 2021 com a data de tancament

Els treballadors de la fàbrica de Robert Bosch a Castellet i la Gornal exigeixen “agilitat” i “celeritat” a l’empresa i al Govern per concretar un projecte de reindustrialització de les instal·lacions.

En un comunicat, Comissions Obreres recorda que a finals d’octubre els treballadors van signar un acord amb la companyia per endarrerir el tancament fins el novembre del 2021 mentre es creava una mesa per trobar un nou projecte industrial per a la fàbrica.

PUBLICITAT

“Des que es va constituir aquesta mesa només s’han exposat línies molt generals de diferents projectes, sense cap mena de concreció”, critica el sindicat. Des de CCOO asseguren estar “preocupats” per la manca d’avenços i per “l’escàs interès” mostrat per Robert Bosch.

El sindicat considera “urgent” fixar un termini per a què l’empresa posi a disposició de les parts de la mesa de reindustrialització –direcció, treballadors i Govern- el quadern de venda per estudiar els possibles inversors interessats a quedar-se la planta de Castellet, amb la idea de mantenir l’ocupació els prop de 300 treballadors actuals.

PUBLICITAT

Així mateix, CCOO demana a la Generalitat una major implicació en aquest procés i més comprensió per la repercussió econòmica que la fàbrica té al conjunt de municipis fronterers entre l’Alt i el Baix Penedès. CCOO avisa que no descarta plantejar noves accions per exigir compromisos concrets.

També et pot interessar

Comentaris