Incís Films estrena a TV3 el nou programa musical “A2Veus”

Dos joves cantants no professionals, rivalitzaran per cantar amb Beth Rodergas l’última cançó del concert, “Que tremolin els arbres”.
Avatar
09/02/2021 - 16:00h

El projecte aposta per la importància i el reconeixement del sector musical català

El nou “talent show”, produït per TV3 i Incís Films, la productora penedesenca vinculada a Giny Comunicació, s’escapa dels formats tradicionals per convertir-se en un projecte transmèdia que s’emetrà a les plataformes digitals de la CCMA i a TV3.

Cada dijous a la tarda, en una localització sorpresa i emblemàtica de Catalunya, el programa emetrà un concert en directe, que es difondrà pel canal de YouTube de TV3 i a TV3alacarta, en què l’artista principal interpretarà a duo una cançó amb el guanyador d’aquella setmana. Una setmana més tard, “A2Veus” s’emetrà a TV3 amb un programa en què es descobriran tots els detalls sobre el procés de selecció de cada guanyador.
Els concerts en directe dels dijous a la tarda són una manera d’acostar la música als espectadors que, a més, tenen l’oportunitat de conèixer el desenllaç del concurs abans de veure’n el càsting o les proves de selecció. D’aquesta manera, el programa es converteix en un projecte transmèdia, en què part del contingut digital es podrà veure també a TV3 i en què, alhora, cada part del programa (concert i concurs) funciona de manera autònoma.
Nervis i tensió al primer capítol

Dijous que ve, 18 de febrer, a les 23.10h, “A2Veus” estrenarà el primer capítol a TV3. Els espectadors podran conèixer quin procés va haver de superar el guanyador que va compartir escenari amb Beth al primer concert d’“A2Veus”, difós en directe per les plataformes digitals el dijous anterior, l’11 de febrer.

PUBLICITAT

El programa mostra com dos joves cantants no professionals, seleccionats en un competitiu procés de càsting online i presencial, rivalitzen per cantar amb Beth Rodergas l’última cançó del concert, “Que tremolin els arbres”.
Els dos aspirants compten amb l’ajuda de la professora de cant Laura Andrés i poden conèixer l’entorn de Beth Rodergas amb Elena Gadel, la qual els donarà les pistes necessàries per ser l’escollit.

Finalment, el dia del concert, el programa segueix els dos concursants de camí cap a la localització sorpresa de l’actuació i els acompanya en els moments previs al “backstage”, juntament amb els cantants, músics i tècnics. Uns moments de nervis i tensió no només per als artistes, sinó també per als dos concursants, que es trobaran per primer cop amb Beth Rodergas. Finalment, serà ja un cop iniciat el concert quan Beth anunciarà el guanyador.

Beth Rodergas no serà l’única cantant que passarà pel programa. Aquest acollirà fins a sis artistes del panorama musical català, entre els quals trobem noms com el de Judit Nedderman o el del grup Gertrudis.

Aposta per la música

“A2Veus” aposta per la importància de la música en directe, que s’ha vist greument afectada per la pandèmia, i vol visibilitzar el sector musical català, fent part protagonista del concurs els cantants, grups, músics, productors, tècnics… sense la feina i l’esforç dels quals els concerts no serien possibles.

PUBLICITAT

El programa és una producció de TV3 amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i la col·laboració d’Incís Films, la productora vinculada a l’agència de comunicació penedesenca Giny Comunicació. La producció va ser una de les propostes seleccionades a la convocatòria de projectes culturals oberta per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l’ICEC el juliol de l’any passat. Tot encaminat a cercar nous talents i formats originals i innovadors de continguts audiovisuals per la Televisió de Catalunya.

Sobre Incís Films

Incís Films és una productora audiovisual de Barcelona. Jove, fresca i dinàmica apassionada pels nous formats. Ens agrada pensar, ser i actuar diferent. D’aquí el nostre nom: Incís. Incidir, repercutir, deixar petjada. Especialitzats en programes de televisió, documentals i espots Incís Films compta amb el suport de Giny Comunicació, l’agència associada integrada per professionals del món del disseny, la publicitat, la comunicació, el periodisme… tot per donar el màxim valor a cada un dels projectes.

També et pot interessar

Comentaris