La ‘Blancaneus i els set nans’ a Cal Bolet aquest diumenge

05/02/2021 - 12:00h

La Xarxa porta a Vilafranca aquest clàssic amb una adaptació musical feta per la companyia Magatzem d’Ars

Aquest diumenge 7, la Xarxa de Vilafranca del Penedès portarà el clàssic ‘Blancaneus i els set nans’ amb una adaptació musical fet per la companyia Magatzem d’Ars, a les 12h del matí al teatre Cal Bolet de Vilafranca del Penedès.

Sinopsi

Hi havia una vegada una reina molt vanitosa que preguntava cada dia al seu mirall màgic qui era la dona més bonica del món i ell sempre responia que la més bonica era Sa Majestat. Però un dia la resposta va canviar i el mirall va dir que la Blancaneu, la nova criada de la reina, era la més bonica del món. En assabentarse’n, la reina farà tots els possibles per desfer-se de la noia, però la Blancaneu comptarà amb l’ajuda dels set nans del bosc i l’amor del príncep. N’hi haurà prou per parar els peus a la reina malvada? 

‘Blacaneus i els ser nans’ és un espectacle entranyable fet amb molt d’amor i amb un treball interpretatiu molt acurat. Durant la representació, l’espectador riu, s’emociona i es sorprèn, perquè l’adaptació de Magatzem d’Ars aporta frescor i dinamisme a la història. S’ha volgut apropar la posada en escena i l’humor a l’estil de la saga cinematogràfica “Shrek”, tot sent fidels a la filosofia del conte original. D’altra banda, s’ha tingut en compte els pares que, al cap i a la fi, són els que porten els nens al teatre. Per aquest motiu, també trobaran gags i acudits destinats a ells. Tant els actors com l’equip tècnic desitgem que els espectadors gaudeixin de l’espectacle tant com nosaltres hem gaudit desenvolupant-lo i gaudim representant-lo.

Donada la situació sanitària, l’ocupació de la sala està limitada al 50% de l’aforament amb butaques bloquejades a la dreta i a l’esquerra de cada seient ocupat. Pels espectacles familiars es permet que la unitat familiar segui al costat, prèvia consulta a l’acomodador de sala. Per tal de fer una entrada i acomodació segura, es demana que els assistents arribin al teatre amb 30 minuts d’antelació, és a dir a les 11:30h.

Les entrades tenen un preu general de 6 € i s’han d’adquirir a partir dels 3 anys d’edat. Hi ha descomptes per a famílies monoparental i nombroses (25% per a tots els membres), per a persones en atur (25%), per a persones amb discapacitat i acompanyant (50%) i per a persones que resideixin a Vilafranca que siguin jubilades, pensionistes i amb el Carnet Blanc de l’Ajuntament de Vilafranca (50 %). Per adquirir entrades amb descompte a la taquilla cal presentar el document acreditatiu en el moment de comprar-les. Les entrades amb descompte per internet requeriran la justificació del descompte per accedir a la sala. En cas de no poder-ho acreditar, l’usuari haurà d’abonar la diferència amb el preu normal.

Es poden adquirir entrades a www.espectacles.vilafranca.cat o bé a la taquilla del mateix teatre Cal Bolet els dijous a la tarda no festius, de 18 a 20h, i el dia de l’espectacle a partir de les 11h.

Magatzem d’Ars és una empresa que s’ha creat a partir de l’esforç i del treball de moltes persones que han col·laborat en aquest projecte i que segueix creixent a pas lent però ferm dins del món artístic. Un grup de persones mogudes per l’amor al teatre i que ha hagut de moure’s a pas de formiga, creixent en relació directa al seu treball. Amb això volem deixar clar que realitzem tots els treballs amb el màxim de cura i que l’únic que tenim, i que ens ha fet créixer, és la feina ben feta que ens a consolidat allà on hem anat.  

La Xarxa és una fundació d’espectacle infantil i juvenil.

El seu objectiu és oferir una programació d’espectacles continuada, estable i en català. També es miren de combinar els diferents gèneres teatrals: teatre, titelles, musical, dansa, màgia, contes i circ.

La Xarxa de Vilafranca va néixer el març de 1995 abans, però, a Vilafranca ja es programaven espectacles de qualitat i en català, amb el nom de Rialles.

També et pot interessar

Comentaris