Pere-Lluís Biosca dirigirà l’edició 2021 del Cor Jove Nacional de Catalunya

04/02/2021 - 17:50h

El vilafranquí agafa el relleu de Lluís Vilamajó com a conductor d’aquest projecte formatiu

Després d’un any marcat per la pandèmia i l’inici dels protocols de prevenció per al cant coral, el Cor Jove Nacional de Catalunya arrenca la seva novena edició amb la mirada posada a l’estiu, quan celebrarà la seva trobada, i amb l’esperança de poder-ho fer amb una certa normalitat.
El vilafranquí Pere Lluís Biosca, actual director del Cor Francesc Valls de la Catedral de Barcelona i del Cor Madrigal, assumirà enguany la direcció del Cor Jove Nacional de Catalunya, un projecte formatiu d’exceŀlència impulsat pel Moviment Coral Català que compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Biosca ha dissenyat una proposta artística que girarà entorn de la música sacra catalana, amb un diàleg entre compositors antics i contemporanis que inclourà una obra d’estrena de Joan Magrané.

Experiència coral per a joves

El Cor Jove Nacional de Catalunya 2021, que celebrarà el seu encontre del 12 de juliol a l’1 d’agost, té previst participar al festival Europa Cantat, a la ciutat de Ljubljana (Eslovènia) i al Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP), on clourà l’esdeveniment amb concerts els dies 30 i 31 de juliol, després d’una setmana de treball a la Seu d’Urgell. El seu últim concert serà el març de 2022 a L’Auditori de Barcelona en el marc del festival Emergents.

Els dies 9, 10 i 11 d’abril, a Barcelona, tindran lloc les audicions per formar part d’aquesta 9a edició, obertes a qualsevol jove cantant d’entre 18 i 28 anys que vulgui complementar la seva formació i viure una experiència coral al més alt nivell. La inscripció per participar-hi es farà a través de la pàgina web www.cjnc.cat a partir del 10 de febrer-

També et pot interessar

Comentaris