Més defuncions a l’Hospital de Vilafranca per Covid-19

Equip mèdic de l’Hospital del Vendrell protegint-se per evitar el contagi del coronavirus. (Foto: Ferran Murillo)
04/02/2021 - 13:08h

Des de l’inici de la pandèmia ja són 64 les persones que han perdut la vida per aquesta malaltia al centre sanitari de l’Alt Penedès

El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf ha enviat aquest dijous un nou comunicat amb les dades de pacients ingressats i morts per Covid-19 als centres sanitaris del territori.

Pel que fa a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, en aquests últims quatre dies s’ha produït una nova mort per aquest virus al centre, una xifra que fa varies setmanes que no para d’incrementar. Des de l’inici de la pandèmia ja són 64 les persones que han perdut la vida per aquesta malaltia a l’hospital de Vilafranca.

Pel que fa al número d’ingressats, aquest dijous hi havia 18 persones ingressades per Covid-19 a Vilafranca, sis menys que dilluns.

Al Garraf hi ha 118 persones ingressades, tres menys que dilluns, però les morts també s’han incrementat i dues persones més han perdut la vida per Covid-19 als centres sanitaris de la comarca veïna. En aquest cas, ja són 150 les defuncions provocades pel virus.

També et pot interessar

Comentaris