La Camerata Penedès obre temporada a Vilafranca amb el concert ‘Imatges’

Avatar
04/02/2021 - 13:00h

En el concert de diumenge interpretarà obres de Xavier Montsalvatge, Heitor Villa-Lobos i Astor Piazolla

L’Orquestra resident de l’Auditori de Vilafranca oferirà el concert Imatges aquest diumenge, a les 19h, iniciant la temporada d’espectacles de febrer a juny i dins el cicle Com a Casa, en el qual el Servei de Cultura aposta en la seva programació pel talent artístic que tenim més a prop.

PUBLICITAT

El programa inclou les obres Tres Postals, del compositor Xavier Montsalvatge (1912- 2002), Bachianas Brasileiras d’Heitor Villa-Lobos (1887-1959) i Cuatro estaciones porteñas d’Astor Piazolla (1921 -1992).

Les tres partitures comparteixen la voluntat d’evocar-nos imatges d’altres indrets, de fer-nos viatjar a través de la música i enviar-nos una postal on recollir totes les sensacions produïdes pel paisatge acabat de descobrir.
En primer lloc, el català Xavier Montsalvatge ens convida a visualitzar els camps d’espígol de la Provença, la llum de l’Havana i els contrastos de Nova York. Li agafa el relleu Heitor Villa-Lobos, amb qui viatjarem al Brasil amb les seves bachianas, un homenatge a Bach on trobarem des de referències que vas des de la música barroca fins als cants folklòrics i festius brasilers. Aquesta peça compta amb l’arranjament d’Irma Bau.

PUBLICITAT

I sense deixar Sud-amèrica farem la darrera etapa del viatge d’Imatges a l’Argentina d’Astor Piazolla a ritme de tango i amb el violí solista de Marta Cardona. Primavera, estiu, tardor i hivern a la ciutat porteña de Buenos Aires.

Les persones no residents a Vilafranca poden demanar retorn de les entrades dels espectacles Imatges amb la Camerata Penedès i Blancaneus i els set nans de la companyia Magatzem d’Ars.

També et pot interessar

Comentaris