Jordi Pellicer seguirà com a cap de colla dels Nens del Vendrell

Jordi Pellicer
03/02/2021 - 12:28h

Els vendrellencs estrenen aquesta temporada una secció de feminisme on es treballarà per la salut alimentària de les castelleres i els castellers

Gairebé una seixantena de socis i sòcies dels Nens del Vendrell van poder seguir en directe fa uns dies, des de la plataforma digital de Youtube, la celebració de l’assemblea general extraordinària de la colla, i van poder conèixer de primera mà el projecte per a aquesta temporada. Les votacions per a l’aprovació dels diferents punts la van dur a terme a través de l’aplicació mòbil pròpia que té l’entitat per a la confirmació als assajos, diades i activitats, l’APPsistència.

L’assemblea va començar en mans del president, el Joan Huguet Pàmies, amb l’aprovació de l’acta de l’anterior assemblea, així com la presentació i validació dels pressupostos per a aquest 2021 a càrrec del tresorer, el Frederic Pellicer Caralt, que per ara es plantegen amb un escenari sense activitat castellera. L’àrea de gestió seguirà amb el Josep Benedicto Ferriz al capdavant, que també exerceix de secretari de la colla.

En l’àrea tècnica cal destacar que aquesta temporada seguirà Jordi Pellicer com a cap de colla únic ja que Francesc Huertas ha deixat el càrrec. Des de la tècnica s’ha explicat que apostaran per activitats de tecnificació i formació, preparació física, treballar un relleu i crear una estructura a l’alçada de la tornada, a través d’un pla de treball que executaran d’acord amb les directrius que vagi marcant la Coordinadora de Colles. Un dels altres objectius cabdals serà la captació de canalla nova i la formació d’aquests infants al més aviat possible.

El projecte no vol parlar d’objectius castellers, sinó de la creació d’un model unitari i de cohesió de tota la Colla, amb la intenció de dinamitzar el local, potenciar la seva relació amb la resta d’entitats de la vila i revitalitzar els valors i la imatge dels Nens, tant al Vendrell, com a tota la comarca, i, alhora, formar els nous integrants i generar un relleu de futur.

També cal destacar les propostes liderades per l’àrea de Valors Socials, amb Marina Traver Jano al capdavant, que es divideix tres seccions: feminisme, cuidem-nos ( amb temes sobre salut alimentària) i el projecte Fem Pinya.

També et pot interessar

Comentaris