Roger Mas actua a Gelida aquest dissabte de la mà del Barnasants

Avatar
02/02/2021 - 18:00h

La 26a edició del Festival farà parada a Gelida, Vilafranca i Sant Llorenç d’Hortons

La Covid-19 no atura la cultura a Gelida i el Festival de la cançó d’autor Barnasants repeteix seu al municipi penedesenc per 7è any consecutiu.
Barnasants torna al Penedès, fent parada a Gelida, Vilafranca del Penedès, i Sant Llorenç d’Hortons on s’acolliran novament alguns dels concerts d’aquest festival, que enguany celebra la seva XXVI edició, agrupant grans noms de la cançó, de totes les generacions amb propostes especials i homenatges.

PUBLICITAT

A Gelida serà aquest dissabte dia 6, el concert del Roger Mas amb amb el seu espectacle Sol, guitarra i veu, que mesclarà la llengua del carrer, la literària i els parlars que es perden. Roger Mas ofereix sol un repertori per reinterpretar les seves cançons més emblemàtiques, amb musicacions de poetes per compartir temes d’amor i de guerra, de passat, present i futur, així com històries d’anhels i enyorances sobre fets reals i imaginaris.
En el recital combinarà el repertori sol del cantautor solsoní amb la lectura de fragments del seu darrer poemari, El dolor de la bellesa editat per Empúries l’any 2017.

PUBLICITAT

El concert es farà a les 7 de la tarda al Saló d’Espectacles de la UCG i les entrades es poden adquirir a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Gelida i a l’Àgora Vins i Copes. Amb aquestes propostes, el Festival de cançó Barnasants ens segueix estenent el seu projecte cultural arreu, generant projectes en xarxa, teixint complicitats i fomentant un veritable circuit pels artistes que acull a la programació.

També et pot interessar

Comentaris