La cantant Sonia Linares, finalista del IV Concurs d’autor d’Andorra

30/01/2021 - 10:00h

L’artista baixpenedesenca va presentar cançons del seu darrer treball en acústic

La cantautora del Penedès Sonia Linares ha estat seleccionada finalista al IV concurs d’autor que organitza La Fada Ignorant a Andorra.

L’autora, que el passat mes d’octubre feia el seu debut publicant l’EP Spirit Fruit des de Marlee Records, un segell independent del Baix Penedès s’ha mostrat molt satisfeta per celebrar i promoure la música d’autor, sobretot com a artista independent femenina.

Amb influències poètiques dins l’indie pop-folk, l’artista va presentar cançons del seu treball en acústic a la semifinal que es va celebrar el 17 de gener juntament amb altres autors com Franc, Jere, El Tren de la Musa i Roigé.

El Café Teatre, La Fada Ignorant, un referent cultural de la música d’autor, celebrarà la final el cap de setmana del 6 i 7 d’octubre, quan se sabran els resultats.

Spirit Fruit ens submergeix en un estat d’ànim inquietant amb foscos contrastos cinemagràfics. Com a cantautora alternativa indueix els oients en mons d’emocions i meravelles reflexives acompanyat de lletres sensibles, tot amb sonoritats que recorden l’estil Indie Chill Americà.

Les cançons estan escrites en un terreny poètic ric i el seu relat creix i floreix per crear un espai metafòric sensorial i viu que recorden a les seves influències de cantants i compositores nord-americanes com Cat Power, Lana del Rey, Susanne Vega, a qui considera referents del seu ofici.
Linares és també cofundadora dels projectes musicals en formant banda Et-Co* i Jazzul, amb qui ha escrit i enregistrat tres àlbums d’estudi.

També et pot interessar

Comentaris