‘Instruccions per enterrar un pare’, aquest diumenge a Cal Bolet

Avatar
29/01/2021 - 18:00h

La Flyhard Produccions tanca temporada a Vilafranca amb una sàtira sobre el preu de la mort

Aquest diumenge, a les 7 de la tarda, després de fer residència al Teatre Cal Bolet abans d’iniciar la seva gira, Flyhard presentarà l’obra teatral Instruccions per enterrar un pare.

La companyia proposa una reflexió carregada d’humor i naturalisme sobre un dels nostres tabús socials: la mort. Ens parlen del llegat, la dignitat i la família. De rituals, de la importància que tenen per a la societat i sobre les diferències entre joves i grans a l’hora d’encarar-la, així com la importància d’acomiadar-se.

PUBLICITAT

Perquè… Què hi ha després de la mort? Despeses.
I això ho sap perfectament el Toni. El seu pare acaba de morir, però aquesta no serà l’única mala notícia per a la família: no tenen diners per pagar la funerària. El Toni no sap com explicar la situació a la seva mare, l’Aurèlia, i, amb la complicitat de la seva filla Emma, intentarà dur a terme l’únic pla que se li acut: enterrar el pare pel seu compte.

Teatre contemporani

El que es veurà diumenges és una nova mostra del teatre contemporani de la Sala Flyhard de la mà de dos creadors, Carmen Marfà i Yago Alonso, que el públic de Vilafranca ja coneix després que omplissin el teatre d’ovelles. Finalitzada la representació, hi haurà una tertúlia on el públic assistent podrà conversar amb els actors i saber com s’ha gestat l’obra.

PUBLICITAT

El Servei de Cultura, conjuntament amb la Biblioteca Torras i Bages, han dedicat el club de lectura “Llegir el Teatre” a Instruccions per enterrar un pare, on s’aprofundirà amb el text així com també en algunes claus del muntatge. Aquesta trobada, exclusiva per als membres inscrits al Club de lectura “Llegir el Teatre”, serà online i comptarà amb Yago Alonso, un dels seus autors i directors. La sessió estarà moderada per Valeri Laguna. L’espectacle està emmarcat en la programació d’adults. Consulteu les condicions d’accés a les sales per a menors.

També et pot interessar

Comentaris