La pandèmia fa que es posposin les dates d’inici del Festival Musicveu

Avatar
27/01/2021 - 20:00h

El concert de Barcelona Gòspel Messengers que havia d’encetar el festival es passa al 27 de febrer

L’organització del Festival Musicveu, com a mesura de prudència arran de les noves restriccions del Procicat, ha decidit posposar els primersconcerts programats buscant en tots ells noves dates per la seva celebració, per donar més possibilitats al públic, que per les restriccions actuals no es poden desplaçar i gaudir del concert i fer ús de la seva entrada.

PUBLICITAT

Les localitats ja adquirides seran vàlides per les noves dates. En cas de tenir entrada i no poder assistir a les noves dates proposades, es pot contactar a musicveu@pinnae.cat per reclamar la devolució de l’import de les entrades.
La nova data pel concert Barcelona Gòspel Messengers serà el pròxim dissabte 27 de febrer, a la Basílica de Santa Maria a les 20 h. En cas de no poder assistir i disposar d’entrada pel concert, es pot reclamar l’import de la localitat fins al dia 5 de febrer. Pròximament es comunicaran les noves dates pel concert de Quiartet Altimira i Les Fourchettes.

PUBLICITAT

Cal recordar que els concerts d’aquest festival un cop més són a benefici de l’Associació Ressò, qui gestiona el Rebost Solidari de Vilafranca, per tal de poder atendre les necessitats alimentàries de moltes famílies del territori.

També et pot interessar

Comentaris